Background

Diensten

Wat wij doen

Onze diensten

Wij staan altijd open voor communicatie en het uitvoeren van innovatieve ideeën .

Background
01

Nieuwbouw & renovatie

Onze firma helpt u graag met de aanpassing van uw elektrische installatie, volledig volgens uw smaak en wens.

Elke installatie wordt geplaatst met de mogelijkheid tot aanpassingen in de toekomst, zodat uw installatie up-to-date blijft.

contact
Background
02

Herstellingen

Heeft uw een stroom storing? Kortsluiting, overbelasting of verliesstroom in uw installatie? Onze firma zoekt het probleem en zorgt voor een degelijke oplossing conform de geldende normen.

EA Electrics is 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van storingen in jou elektrische installatie.

contact
Background
03

Domotica

Comfortabel, veilig en energiezuinig wonen. Domotica is meer dan alleen luxe. Domotica moet ervoor zorgen dat processen in een woning of gebouw geautomatiseerd kunnen worden door het toepassen van elektronica.

Wij staan u met raad en daad bij om u de mogelijkheden te tonen. Dankzij een toekomstgerichte installatie blijven aanpassingen later steeds mogelijk zonder kappen, slijpen of breken!

contact
Background
04

Videofonie & Parlofonie

Weet je graag wie er voor je deur staat voor je opendoet? Een videofoon en parlofoon biedt je dat extra gevoel van veiligheid.

contact
Background
05

Netwerken

Netwerken zijn belangrijk voor de werking van een computer, televisie en andere apparaten. Middels een goed netwerkbekabeling systeem voorkomt u een wirwar van snoeren of loshangende kabels, zonder ongemakken en risico’s.

Samen bekijken we de mogelijkheden.

contact
Background
06

Herkeuring

Het is namelijk zo dat u bij wet verplicht bent om een conforme huishoudelijke installatie te hebben. Dit is met name belangrijk voor uw brandverzekering.

Ea Electrics zorgt ervoor dat uw installatie in goede conditie blijft.

contact
Background
07

Verlichting

Heeft u advies nodig, of wenst u bepaalde verlichting te bestellen of te laten plaatsen? Samen kijken we om een lichtplan op te maken voor uw woning.

contact

Mocht u meer informatie willen ontvangen,

aarzel niet om contact op te nemen.